√ Vakmanschap

√ Persoonlijk contact

√ Betrouwbaarheid

Vind ons aan het Noard 180 in Workum of neem contact met ons op tel. (06) 24348565

gallery/img_0476
gallery/img_0476
Meer informatie?

WIlt u meer informatie over tuinaanleg neem dan contact op.

Tuinaanleg

Naast beplanting en bestrating kan een schutting, tuinhuis of een mooie vlonder niet in een tuin ontbreken. Het hoveniersvak bestaat niet alleen uit grondwerk, bestrating en beplanting maar ook het houtwerk wordt juist steeds belangrijker. Als ervaren hoveniersbedrijf bent u voor deze werkzaamheden bij ons ook aan het juiste adres. Heeft u vragen over de mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op.

Schuttingen

Er zijn schuttingen in verschillende soorten en maten. Uw keus is afhankelijk van de stijl die u kiest en uw tuin. U kunt kiezen voor kant en klare schuttingen maar ook voor maatwerk. U kunt kiezen uit verschillende soorten hout maar tegenwoordig zijn er ook veel andere materialen waarvan een mooie erfafscheiding kan worden gemaakt zoals beton, heidematten of klimop.

Vlonders

Houdt u van natuurlijke materialen dan zou u kunnen kiezen voor een vlonder in plaats van bestrating. Als u aan het water woont dat kunt u met een vlonder uw tuinoppervlkate zelfs iets vergroten door de vlonder deels over het water te maken. Net als bij schuttingen en ander houtwerk kunt u kiezen uit verschillende materialen zoals hardhout of geimpregneerd hout maar ook kunststof en bamboe behoren tot de mogelijkheden.

Tuinhuizen

Tuinhuizen zijn er in verschillende soorten en maten. Steeds vaker wordt een tuinhuis ook gecombineerd met een overkapte varanda. Tuinhuizen zijn er zowel kant als klaar als maatwerk en worden ook van verschillende soorten hout maar ook kunststof gemaakt.

Beschoeiing

Beschoeiing wordt gebruikt als bescherming van uw tuinen langs het water en als versterking van de oevers van de sloot .  Beschoeiing kan gecombineerd worden met een mooie vlonder waardoor u naast bescherming ook meer ruimte creeert in uw tuin.

gallery/img_3769

Houtwerk

gallery/16487592_1235878463161908_3628502762799974411_o