√ Vakmanschap

√ Persoonlijk contact

√ Betrouwbaarheid

Vind ons aan het Noard 180 in Workum of neem contact met ons op tel. (06) 24348565

gallery/img_0476
gallery/img_0476

 

"Het hoveniersvak zit in mijn bloed. Mijn vader heeft een hoveniersbedrijf in Sondel en al vanaf jongs af aan hielp ik mijn vader en ging ik met hem mee. Op jonge leeftijd maaide ik al tuinen om een zakcentje bij te verdienen. Wat er toe leidde dat ik na het VMBO naar het Nordwin College in Leeuwarden ging om het vak te leren.

 

Na afronding van de opleiding 'Vakbekwaam Hovenier' ben ik aan de slag gegaan bij Hoveniersbedrijf André Tuinier in Sneek waar ik nog veel heb bijgeleerd. Bij Andre Tuinier begon ik met de aanleg van kleine tuinen en het verzorgen van klein onderhoud daarna draaide ik grote projecten en heb ik ook grote en luxe tuinen aangelegd. In 2011 durfde ik het aan en ben ik in Workum voor mezelf begonnen"

Bert akkerman (eigenaar)

gallery/img_2471klein

In 2011 zijn we gestart als kleinschalig hoveniersbedrijf onder de naam 'Hoveniersbedrijf Bert Akkerman' aan de Pothuswyk in Workum. In 2016 hebben we onze bedrijfsnaam veranderd in 'Akkerman Hoveniers'. Inmiddels bestaan we 5 jaar en zijn we verhuisd naar het Noard in Workum, niet alleen ons klantenbestand gegroeid maar ook onze loonlijst. Sinds vorig jaar is Arjen Visser bij ons werkzaam en sindskort ook Berry Minnema.

 

Wij zijn met name werkzaam in Zuidwest Friesland waaronder Workum, Hindeloopen, Ferwoude en 't Heidenskip. We zijn gespecialiseerd in tuinaanleg en onderhoud. Bij tuinaanleg hoort natuurlijk ook een mooie bestrating en houtwerk. Naast tuinaanleg doen we veel tuinonderhoud. De werkzaamheden bestaan onder andere uit grasmaaien en snoeien maar ook groot onderhoud zoals het vellen of knotten van bomen.

­

Ons Hoveniersbedrijf staat voor Vakmanschap. Persoonlijk contact en Betrouwbaarheid.